CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, July 29, 2008

3 diva photos


ini adelah kesinambungan daripada post mak yang lepas iaitu 3 diva UMK in action. so this is a still photos for introduction of 3Diva UMK..ahahahahaha (frm left: Miril a.k.a Chombee, Jojie a.k.a Pondan Liar and myself a.k.a Lelaki Konfius)

lelaki yg konfius

hmmm,,,diva2 UMK menyanyikan lagu "cinta di akhir garisan" ahahahahaha enjoy it!!!

video

Haute Couture

before the shoot,,,sibok je penternak kat blakang tuh...huhuhuhuhu nak enterprame jugak mamat tuh

pari-pari yg konfius...!!!


eyh,,,ni macam dalam toilet jer??? memang pon ahahahahaha


temanya,,,cocoklah buredku wahai kekanda....ahahahahaha


""al-kisah,,,al kisah maka tersebut lah kisah...1 malam aku menjadi gila...!!!"" ahahahaha bole plak dgn berbekalkan kain yg aku rembat dekat cik nawwal punya bengkel and hasil idea wan dgn is...so t'hasillah photoshoot controversy niey.....ish3x

pagi yg gelap...


*thx for is a.k.a ustad...eko ma baleng2 lak'dek...ahahahahaha

MAKEP AWARDS

nampak sgt kiteorg ni kepohchi...ahahahaha

eyh,,,it's me...Britney Spears la...!! Gimme-Gimme More!!

para2 penerima anugerah,,,off course la aku paling tinggi statusnyer...ahahahaha


ahahahahaha dalam kesibukan PSE (alalala lemb la korang ni,,,piala seri endon la...),,sempat gak terima award untuk Majlis Aktiviti Kebudayaan Pelajar(MAKEP). so the highlight for that day is around me coz aku menang anugerah Primadona Sepanjang Zaman.....ahahahahaha so take a look around k!

1st try utk Piala Seri Endon

sampai dalam beg hamzah tido,,,xpe hamzah ade moto..!! ahahahahaha

pae,,,oh pae.....mamahuhu

wit o'oh yg gatal meraba bured aku....huhuhuhuhu

fashion experiment!!!

raja and andik yg kepenatan

ni adalah diri aku sendiri,,,di sebabkan b'lagak nak tido bawah aircond...!!! hahahahaha

cian perantau desa t'tido2 kat hallway...huhuhuhu






hmmm,,,ade lah 1 kisah di mana kami2 ni yg m'gelarkan diri masing2 hamba fashion telah di kerah oleh cik nawwal(our lecturer) utk berkampung selama 2 malam kat IPKB bagi menyipkan kerja2 utk masuk piala seri endon....fuhhhh penat aku menaip. mmg lepak ar badan coz uols bole tgk betapa sengsara nyer nak abiskan 2 hari berturut2 mengadap benda yang sama.... let's have a look at it k!

english drama craze competiton!!!!

feels so luscious...ahahahaha wit Wan,my roomies

kami memang giler glamer!!!

the flying princess....

ni nama dia brandon,,,fren kepada mr andrew william...nak kenal kontek aku yea!!!

alamak kantol la plak newspaper kat dalam baju tuh...ahahahahaha

jatuh sey tetek aku...ahahahahaha

makhluk tuhan paling sexy!!

one of the newest guess spring summer 08/09 ad campaign ...ahahaha

"Cinderella" with pae

haaa,,,it's been a while dah lama x update my blog w/pun xde sape2 pun nak baca...ahahahaha adelah 1 hari ni uols,,mak kena berlakon sebagai...jeng...jeng...jeng->CINDERELLA beb. mesti uols x caya kan?? ahehehehehe w/pun terpaksa jadi DRAG haritu,,,tp mak pastikan yg wardrobe mak kelasss!!!! ahahahahahaha tajuk drama is Fairytale In School. so uols tgk la pics2 yg sempat mak upload ni yer.....chaos!

performance@Renaissance hotel,KB

wit misz lin and pose with my LV...(ala fake je lar,,mana mampu nak beli yg ori...ahahahaha)

i feel like maksim!!!!

it's ronggeng time!!!!! ahahahahaha

how ya'll felin tonite??!! feel sexy&naughty?? ahahahahaha

pergh,,,macam marc anthony versi cek mek molek...ahahahahaha

Kugiran Kerugian...!!

ni adelah group penari2 ronggeng UMK,,,gamba eksklusif niey...hehehehehe



muka2 gersang before we eating...ahahahahahaha



"mamahuhu"...(bhs mandarin,,,betol la coz aku blaja sems ni...hehehe)




nuek keedal wit jantan yang serabut...ahahahahaha




cover album...ahahahahah




oh my god,,,ghost!!!(kata o'oh la)





hi guys,,,it's me again. ni adelah limited edition pics that we have semasa dinner show kat renaissance tuh...so belek ar yea...!! hehehehehe

Friday, July 18, 2008

pergh,,,cam tongkang pecah,,,huhuhuhu

hmmm,,,my desk and atas tu rak makanan...hehehehe


locker aku yg kecik,,,huhuhuhuhu


hmm,,ni adalah gamba bilik aku yang x bape nak baru la...ni bersepah2 sebab kipas siling x bole pakai...so kenelah pakai kipas ketot tu...
so tgklah keadaan aku yg sederhana di negari yang gersang ini...hehehehehehe

Wednesday, July 16, 2008

i've have met someone...

hurm,,,someone is very special who are stolen my heart....who's is it?! let me keep it secretly first...so happy!!!

Sunday, July 13, 2008

G2G (get together) FTKW,,UMK

two silly boys...ahahahahahaha

berlari mengejar kebahagian,,,,ceewah...ahahahahahaha


oppss,,,kontroversi niey.....ish3x


the glam squad...!!


memang muka kiteorg muka mencapap,,,pepanas buta pun pegi beach amik gamba...ahahahahaha


wit fiet&hajar...my very2 best friends in UMK's A.K.A ahli mesyuarat tingkap..!! ahahahahaha



wit little dhani(mdm awin's son)




pose la sikit yea uols...!! (thx to fiet..!)




team tangerine city (ala uols ni kumpulan oren la...huhuhu)




muka2 mencapap kat UMK,,(pae,iera,me&fiet)




hi you guys,,!!! lama giler x update blog ni.. biasa la skrg kat dorm yang baru mana ade line tenet...so kenelah guna lab computer nak wat pape keje skrg ni...huhuhuhuhuh kepada sesiapa budak2 lelaki yang mempunyai laptop,,,simpan jelah laptop anda dalam almari kerana lambat lg pihak ict nak pasang cable wifi ni...huhuhuhuhu berbalik pada tajuk kat atas...baru2 ni ade event anjuran fakulti teknologi kreatif & warisan(FTKW) kat PCB resort. ala kira macam family day ar kiteorg buat tuh.... ni ade sikit la pics untk uols tatapi...hehehehehe